Sesongavslutningen for 2022 ble avholdt på Tyrifjorden hotell helgen 23 – 25. september. Som vanlig ble det servert utsøkte retter både fredag og lørdag og vi takker Laila og George for fantastisk vertskap. Det ble det en kjempefin tur på lørdag til Theodor Kittelsen-museet og Kobolt Gruvene med en spirituell guide og «live» demonstrasjon av påvisning av kobolt.

Under lørdagens middag ble det utdelt en æresbevisning (et Austin Healey skilt)  til Frode Røed for hans kunnskap om AH og vilje til å hjelpe utallige medlemmer med bilene sine opp gjennom årene.

En påskjønnelse ble også utdelt til Ellen for et flott reisebrev fra Polen-turen. Oppfordre andre til å hive seg på og sende inn.

I Rocker Cover Race vant Leif Jacobsen (That’s Leif)  i klassen «Big Healey» og pokaler forsvant dermed til Danmark. Tidligere vinner av vandrepokal i klassen, Ståle Fjæstad, har nok pokaler på hylla så han har «pensjonert seg». I standard klassen stakk Arvid Fjeld av med  førstepremien og har dermed 3 napp i vandrepokalen. Det var mange «innleide» sjåfører med lånte biler og det gjorde at antall deltager var akseptabelt. Har du ikke egen bil så er det et alternativ. Meld deg på neste år.

Fra omvisning og fortelling om koboltgruvene.

Demonstrasjon av hvordan kobolt ble påvist.

Æresbevisning tildelt Frode Røed.

Påskjønnelse til Ellen Krogh Nilssen.

Bilder fra Rocker Cover Race.

Bilder fra premieutdeling Rocker Cover Race.